KUTAHYA HAVA DURUMU18°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Aslanapa Belediye Başkanlığı

ASLANAPA BELEDİYESİ KORONAVİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR AMAÇLI ÇALIŞMALAR

- +

İlçemiz cadde ve sokaklarında, Kamu Alanlarında park ve bahçelerde, camilerimizde ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda Belediyemiz tarafından oluşturulan  özel ekiplerimizce, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile ilgili önlemlerini arttırdı.

Belediye olarak bu kapsamda vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu Koronavirüs (COVID-19)hastalığına karşı halk sağlığını ön planda tutarak detaylı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Belediye Hizmet Binası, Kültür Evi, İlçe Halk Kütüphanesi, Düğün ve Toplantı Salonları, Otobüs ve otobüs duraklarında, Kahvehaneler, Tuvaletlerde ve Belediye Makine İkmal Tesislerinde bulunan İş Makinaları, Servis Aracı, Cenaze Aracı ve Binek Araçlarda, Geri Dönüşüm Sepetleri, Evsel Atık ve Kül Çöp Konteynerları  detaylı ilaçlama ve  Kireçleme, virüs kaynaklı salgın hastalıkları önlemek amacıyla dezenfeksiyon çalışması hızlı bir şekilde devam etmektedir. Özellikle Hastanelerin dezenfektesinde kullanılan ilaç insanlara, canlılara, çiçek, ağaç ve bitkilere zararı yoktur. Yaklaşık 10 dakikada tüm mikropları öldürüp 48 saat süre ile dışarıdan gelen her türlü mikrobu yok etme özelliğine sahiptir. Dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımız düzenli olarak devam edecektir. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda hizmet alabilmesi için ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarımız ara vermeden devam edecek.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.