KUTAHYA HAVA DURUMU18°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Aslanapa Belediye Başkanlığı

ASLANAPA BELEDİYESİ PAZAR YERİNDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI YAPTI

- +

Korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesiyle maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından İlçemizde pazar günü kurulan pazar yerinde Aslanapa Belediyesi zabıta  ekiplerince maskesiz gelen vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak” açıklamasının ardından, ilçemiz Pazar yerinde alışverişe gelen vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza maske takma zorunluluğu getirildi. Korona virüs (COVİD-19) salgınına karşı devletimizin aldığı tedbirler doğrultusunda biz de ilçemizde tedbirlerimizi arttırdık. Yeni Korona virüs (Covid-19) salgınını önlemek için alınan tedbirler gereği Pazar yerine maskesiz gelen hemşerilerimize tıbbi maske dağıtımı gerçekleştirdik. Giriş – çıkış noktaları düzenlenerek sosyal mesafe konusunda düzenlemeler,El Dezenfektan ve  ateş ölçer hizmeti sunuldu. Ayrıca 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaş ve pazarcı esnaflarının sokağa çıkmaması yönünde gerekli uyarılar yapıldı yapıldı. Hemşerilerimizden ricamız; kişisel korunma önlemlerine dikkat etmeleri ve sosyal mesafe kurallarına uymalarıdır.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.