KUTAHYA HAVA DURUMU17°C Sağanak Yağışlı
Belediyemiz Telefon 0274 331 22 20

Aslanapa Belediye Başkanlığı

- +
İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZIN GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA, İLÇEMİZDE “SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN” SLOGANIYLA KAPSAMLI KOVİD-19 DENETİMLERİ YAPILDI.
“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Kovid-19 tedbirlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlere; Kaymakamımız Şeref GÜLYER, Belediye Başkanımız Gökhan GÜREL, Kurum Müdürleri ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi katıldı.
Türkiye genelinde yapılan kapsamlı denetim, ilçemizde üç aşamalı olarak (9:30-13:30-16:30 saatlerinde) gerçekleştirildi. Denetim kapsamında ilçemizdeki iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, lokantalar, kafeteryalar, çay ocakları, berberler ve camiler denetlendi.
Kovid-19 tedbirleri hakkında bilgilendirilmelerin yapıldığı denetimlerde iş yeri sahipleri, çalışanlar ve müşteriler maske, fiziki mesafe ve temizlik konusunda bilgilendirilerek bu tür kapsamlı denetimlerin devam edeceği hatırlatıldı.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.